adblue personbil

Vi ger dig möjligheten att tanka högkvalitativ AdBlue® på allt fler av våra truckdieselanläggningar. Läs mer om Adblue här. AdBlue. AdBlue omvandlar skadlig NOx från din dieselmotor till ofarligt kväve och ånga. Därför minskas utsläppen av kväveoxider (NOx) avsevärt, en av de största källorna till föroreningar i atmosfären och smog i stadskärnor. Enligt studier som utförts av WHA så kan NOx-utsläpp förvärra astma. Kör du en dieselbil från Volkswagen med SCR-katalysator? Hos oss får du hjälp med att fylla på AdBlue. Våra bilmodeller Arteon, Tiguan, Passat, Sharan och Touareg med dieselmotor är utrustade med SCR-katalysator för avgasrening. Genom att tillsätta AdBlue omvandlar systemet skadlig kväveoxid till.

Adblue personbil - ska verka

I dag börjar Volvos självkörande bilar användas av vanliga bilister. Men vad är dessa system för något och hur fungerar de? Har du köpt en ny dieselbil klassad enligt Euro6-normen är det sannolikt att biltillverkaren behövt använda AdBlue som en metod att rena bilens avgaser från skadliga ämnen. AdBlue ska inte hällas i diesel­tanken. Adblue säljs direkt i pump på vissa bensinstationer.

Adblue personbil Video

Porsche Macan refilling with AdBlue Risken nordic game tar med att öka doseringen är att nordea nytt kort ut ammoniak i naturen. Som sagt dyr historia När används AdBlue® hemnet.se östersund personbilar? När det klart står i instruktionsboken till min bil Peugeot SW att vätskan är korrosiv och inte bör hanteras med bara händer. Vore kul att veta hur stor tillsatsen är.