fyre festival

Fyre Festival på Bahamas skulle bli ett lyxevenemang för Instagrams rikaste ungdomar. Men allt floppade. Bandet Blink ställde på förhand in sin planerade spelning på Fyre efter att ha hört vittnesmål från publiken, och konstaterade att de inte var säkra på att festivalen skulle kunna erbjuda det de behövde för att genomföra sin konsert. Bland andra bokade artister finns Major Lazer, Rae Sremmurd, Skepta. Fyre Festival-grundaren: ”Vi var lite för ambitiösa”. Efter festivalfiaskot: ”Nästa år kommer vi definitivt börja tidigare”. Var god stäng av din adblocker för att spela innehållet. NÖJE sön 30 apr Det som skulle ha blivit en lyxfestival på Bahamas slutade i kaos. Nu talar arrangörerna, artisten Ja Rule och Billy McFarland.

Fyre festival - finns vissa

Du använder en gammal version av DN-appen. Den ändring vi kommer göra är att inte försöka göra det på egen hand, säger Billy McFarland till Rolling Stone. DN är bäst i inloggat läge - som inloggad har du tillgång till flera smarta funktioner. Nu stäms arrangörerna på miljoner kronor av besvikna besökare - som tagit hjälp av superadvokaten Mark Geragos. Se 9 av de mest kontroversiella kändisomslagen. Logga in på Dagens Nyheter För att använda den här funktionen behöver du vara inloggad.

Fyre festival - jag haft

Vänligen uppdatera för att få den senaste och snabbaste versionen. Ta reda på de täta blodsbanden. Utskällningar, trakasserier och mobbning — programledaren själv nekar. Fyre Festival skulle bli en lyxig musikfestival på en privat ö i Bahamars. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga. Vänligen uppdatera för att få den senaste och snabbaste versionen. Men när de kom motord möttes de av nedskräpade sandstränder och vilda hundar. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Du behöver uppgradera ditt hans rosling på spåret Du har ett gratiskonto. Avbryt Ja, logga ut. Under filmer4ever gjorde artisten Ja Rule en efterlängtad lägesuppdatering på Twitter:.