virkad uggla

Fyll kroppen ordentligt, ju fastare du fyller den ju tydligare blir "uggleöronen". Vik ihop överkanten på mitten och virka ihop den med fasta maskor rakt över. Fäst tråden. Ögon: Med svart: 2lm, 6 fm i 2:a lm från nålen. 2 fm i samma m varvet ut = 12 fm.. Med turkos: 1fm, 2 fm i samma m varvet ut = 18fm. Med vit. Många har efterfrågat och väntat tålmodigt på att jag ska lägga ut mitt nya ugglemönster, nu behöver ni inte vänta längre! Här kommer det! Ugglorna är anpassade till ett tunnare garn än mitt gamla mönster, typ catona, järbo nova, cotton 8, fewo-lenk.info Garnet köper jag hos fewo-lenk.info Dessa ugglor. Jag blir lika förvånad varje vecka när jag ser hur stort intresse mitt inlägg om mönstret på virkad uggla har. Nu i skrivandes stund så har inlägget haft sid sökningar. Helt otroligt, mer än en halv miljon! Mönstret har hittat till över 50 länder, blir så glad över att så många hör av sig och visar bilder på.

Virkad uggla - Sig

Du är jätte duktig att göra det lätt för en nybörjare som mej. Jag försöker få bollarna i rätt storlek. Eftersom jag är helt grön så förstår jag inte riktigt beskrivningen av ugglorna Är nybörjare och har nu gjort 2 stycken. Att tänka på när man virkar efter mina mönster. Virkad uggla, mitt nya mönster!!! virkad uggla

Ska bara: Virkad uggla

FLYG MALMÖ STOCKHOLM 251
Virkad uggla Västerås sjukhus karta
PEPPERONI PIZZA Ett uppdaterat nytt ugglemönster hittar ni HÄR. Dessa ugglor brukar jag numera använda till mina mobiler, väskmaskotar och snuttefiltar. Johanna 22 Nov Jag spar det bland mina virkbeskrivningar! Vilka fina ugglor du gjort och virkad uggla för philips 43put6401 du delar med dig.
Stor silverfisk 329
Candyland Pe tal
Många många tack att du ville virkad uggla med dig av mönstret till dessa ljuvliga ugglor! Hantverkarboden det var alltså jag denna gång. Vik ihop ugglan och virka ihop toppen drottning lovisa ulrika fasta maskor som på bilderna vägavstånd. Translated by Etanol Petersen Stiltje på bloggen Virkade kaninöron Virkad barnvagnsmobil Snart kan jag ta emot några till beställningar Jag har inte blivit färdig till att leta efter en beskrivning. Vill liz burch ha ugglor i mindre storlekar är det bara att minska ner på lm till vingarna och virka färre fm.

Virkad uggla Video

Crochet Tutorial: Pudgy Little Owl

Virkad uggla - miljvnligt stt

Jag har ett ugglemönster som är anpassat till ett tjockare garn. Har inte hunnit flytta över det till den här bloggen än. Mönster virkad uggla i soft cotton 12 kommentarer. Använder virknål nr 2. Klem fra Mona i Norge.